Alles voor je baby

Alles voor je baby

Posted on Posted in Baby, Blog, Kinderwens, Mamablog, New Born

Alles voor je baby!

Toen ik het leven nog niet bekeek door de bril van een moeder dacht ik over veel dingen anders. Ondanks dat ben ik wel een persoon met een redelijk empathisch vermogen, al zeg ik het zelf. Goed in staat om te spiegelen en kan me vaak inleven in een ander. Ik dacht dit ook te kunnen bij moeders om me heen, totdat ik zelf moeder werd.

“Het is toch belachelijk dat zij zich ziek meldt, haar kind is ziek, toch niet zij zelf?” Nu besef ik me hoe belangrijk het is om je kleintje bij je te houden als hij of zij ziek is en maar één ding wil en dat is vastgehouden worden en bij je zijn. Och och… al komt er maar een tandje door, ik doe alles voor ‘m!

Ook had ik me eerder niet kunnen bedenken dat ik schaamteloos met een Bumba op mijn hoofd door een restaurant zou durven te lopen. Of eindeloos gekke bekken durf te trekken en rare geluiden durf te produceren waar iedereen bij is.

“Je kunt toch makkelijk een weekje zonder je kind op vakantie? Wat is nou een week!” Al bied je me nu een gratis vakantie aan met alles erop en eraan… zonder deze schat ga ik niet! Wellicht komt dit gevoel doordat hij nog zo klein is en praat ik hier over een tijd weer anders over, maar op dit moment kan ik alleen genieten van een vakantie waar onze kleine schat net zo erg van geniet.

“Pfft kunnen zij het ook nog over andere dingen hebben dan over kinderen?” Nog geen jaar geleden was dit een uitspraak die uit mijn mond kwam en hoor mij nu eens…. Ik moet er op letten om ook nog eens andere onderwerpen aan te snijden, zoals het nieuws van de dag. Nieuws van de dag? Onze kleine kan zelfstandig staan en lopen in de box hoor, is dat niet veel belangrijker?

Zucht…wat kun je toch gek zijn op zo’n kleintje. Het leven ziet er anders uit door de ogen van een moeder!

Door WWWCAFE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *