Mama ondernemer en vrouw zijn

Mama, ondernemer en vrouw zijn!

Posted on Posted in Baby, Blog, Kinderwens, Lifetime, Mamablog, New Born, Ondernemen, Ondernemende mama

Mama, ondernemer en vrouw zijn!

Als dit niet multitasken is? 24/7 sta je ‘aan’ in de rol van mama, zodra je je ogen open doet tot je je ogen sluit. Dit geldt ook zo voor het ondernemen.. alhoewel dit gaat bij mij ’s nachts ook nog door, geloof me! Tussen alle bedrijven door wil je je ook nog vrouw blijven voelen. Ook wordt dit verwacht in deze maatschappij. Over moeders die hun haar kort hebben geknipt en altijd een lekkere fleece trui dragen wordt echt wel gesproken..en wees eerlijk..we doen er zelf nog aan mee ook!

Naast het dragen van leuke hippe kleding moet je eerst nog blijven zorgen dat je hier goed in past. Hoe vaak sporten jullie? En letten jullie op wat je eet?

‘S morgens sta je op en douche je om lekker fris te zijn. Vervolgens je haar in model brengen en nee, dit gaat bij ons niet met een likje gel. Make up op je gezicht. Waar ik zo moedeloos van word is dat we ’s avonds onze make up af moeten halen om vervolgens 8 uur later het hele gedoetje weer te herhalen. En als je dit dan een keer voor lief laat dan zul je het ’s morgens weten als je wakker word…bultjes!
Dan hebben we het nog niet gehad over ontharen. Als je hiermee klaar bent kun je bijna weer opnieuw beginnen. Van het ontharen naar het verzorgen van haren die je zeker niet wil verliezen of grijs wil laten worden.
Wat bij mannen zelfs hip kan zijn, doen wij vrouwen er toch meestal alles aan om de grijze haren te bedekken met verf.
Oh ja, nagels zijn eigenlijk ook vrouwelijker als ze geveild en gelakt zijn.

Mis ik nu nog iets… nog zo veel!

Dit alles dien je allemaal dagelijks ergens tussendoor te plannen en uit te voeren want m’n core business is mama zijn en ondernemen. Dit is waarschijnlijk de reden dat vrouwen over het algemeen beter (moeten) kunnen multitasken dan mannen. Oefening baart kunst…

Door Pbal 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *