Ondernemersverhaal Anneke tweedehandskleding

Ondernemersverhaal: Anneke tweedehandskleding

Posted on Posted in Baby, Lifetime, New Born, Ondernemen

Secondhand Clothes ➖Stedentrip➖THE HAGUE➖

 

Vanuit het westen van ons kikkerlandje een compliment voor jullie leuke “wwwcafe” in het Brabantse. Jullie een super café, wij een winkeltje aan zee!  Een ontzettend leuk en mooi initiatief!

 

Wie zijn wij, vragen jullie je waarschijnlijk af?

Wij zijn “Anneke” een tweedehands kleding winkel in Den Haag en ons motto is “Like New”. Onze winkel bestaat al sinds 1980. Alle crises doorstaan en nog steeds alive and kicking. We zijn zelfs “hip” want wij zijn een STENEN winkel en DUURZAAM. Dat laatste vinden wij enorm belangrijk in deze woelige tijden. Een stenen winkel….Ja ja, hoe leuk is dat. Voor wie het nog niet weet…. Een stenen winkel is een winkel waar je met een deur naar binnen gaat, je alles kunt zien, aan kunt raken, terug kunt brengen en ook nog je geld terug krijgt als je spijt hebt van je aankoop. Wat wil je nog meer, als je in Den Haag woont.
Dat is natuurlijk ook het probleem voor jullie in het mooie Brabant. Ook opgelost, want via ons Instagram account kun je ook bestellen (helaas geen tijd om alles te fotograferen). Steun de locals is ons andere Anneke tweedehandskledingmotto. Dus…. ga naar jullie leuke café!

 

Nog even over “Anneke”, zo heet onze winkel. 17 jaar geleden hebben wij de winkel overgenomen. Hoe komen wij aan deze naam?? Anneke is deze winkel in 1980 gestart en de winkel heet nog steeds zo. We hebben deze naam zo gehouden omdat al meer dan 3 generaties bij ons in de winkel komen en een gevoel hebben bij deze naam. Zo leuk is dat!

 

Wat vind je bij ons?

Nou eigenlijk alles, behalve herenkleding. Kleding voor lieve kleine baby’tjes, kinderkleding, dameskleding en accessoires. Wij zijn erg kritisch, dat betekent dat niemand er tweedehands mag uitzien. “Like New” dus!

 

Als je een keertje in de buurt bent…een stedentripje … koffie en Haagse hopjes bij ons en dan chillen of zandkasteeltjes bouwen met jullie lieve kindjes op het strand ! Leuk jullie te ontmoeten, hier of in het mooie Den Bosch.

 

Lieve groet,

De “Anneke’s”

www.anneketweedehandskleding.nl
Instagram: annekesecondhand
Facebook: Anneke tweedehandskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *